در این میان پوست پرتقال ها را گرفته و به شکل نوارهای پهن برش بزنید سپس به همراه شکر،اسانس، آب پرتقال و آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود سپس برای 5 دقیقه بدون اینکه هم بزنید محلول را بجوشانید.
حالا شعله را خاموش کرده و پوست های پرتقال را از داخل شیره بیرون آورید و کنار بگذارید، بعد از یک ساعت به ها را از فر بیرون آورده و از فویل خارج کنید.
سپس به ها را از وسط برش زده و بدون اینکه داخل فویل بپیچید داخل همان ظرف بچینید طوری که پوستش رو به بالا باشد.
شیره را روی به ها بریزید و ظرف را بدون سرپوش و با حرارت ملایم یا ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت درون فرقرار دهید تا به ها پخته شوند و به رنگ صورتی در آیند.
گهگاهی به ها را برگردانید تا تمام قسمتهای آن به شیره آغشته شود. این دسر را درون بشقاب بچینید و مجدداً پوست پرتقال ها را روی آن بریزید. در صورت تمایل می توانید این دسر را با خامه کم چربی سرو کنید.
خواص به: