بهترین غذاها

غذاهای خوشمزه ایرانی

بهترین غذاها

غذاهای خوشمزه ایرانی

طرز تهیه دسر به با شیره پرتقال

به یکی از میوه های خوشمزه و خوش عطری است که خواص بسیار زیادی هم دارد، در این مطلب قصد داریم یک دسر خوشمزه و آسان را به شما عزیزان آموزش دهیم که در آن از میوه به استفاده شده است.


مواد لازم و طرز تهیه:

  • پرتقال : ۱ عدد متوسط
  • به بزرگ:3 عدد
  • پودر شکر : ۱/۵ پیمانه
  • اسانس پرتقال:نصف قاشق چای خوری
  • آب:1 پیمانه
 

طرز تهیه دسر به :

برای درست کردن این دسر خوشمزه به ها را پوست گرفته و هر چهار طرف آن را با یک خلال دندان سوراخ کنید سپس داخل فویل بپیچید و داخل یک ظرف مناسب بچینید و برای یک ساعت داخل فر با دمای 160 درجهاجازه دهید بپزد.

در این میان پوست پرتقال ها را گرفته و به شکل نوارهای پهن برش بزنید سپس به همراه شکر،اسانس، آب پرتقال و آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود سپس برای 5 دقیقه بدون اینکه هم بزنید محلول را بجوشانید. 

حالا شعله را خاموش کرده و پوست های پرتقال را از داخل شیره بیرون آورید و کنار بگذارید، بعد از یک ساعت به ها را از فر بیرون آورده و از فویل خارج کنید.

 سپس به ها را از وسط برش زده و بدون اینکه داخل فویل بپیچید داخل همان ظرف بچینید طوری که پوستش رو به بالا باشد.

شیره را روی به ها بریزید و ظرف را بدون سرپوش و با حرارت ملایم یا ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت درون فرقرار دهید تا به ها پخته شوند و به رنگ صورتی در آیند.
گهگاهی به ها را برگردانید تا تمام قسمتهای آن به شیره آغشته شود. این دسر را درون بشقاب بچینید و مجدداً پوست پرتقال ها را روی آن بریزید. در صورت تمایل می توانید این دسر را با خامه کم چربی سرو کنید.


خواص به:

  • خوردن به از سقط جنین جلوگیری میکند.
  • میوه به قطع خونریزی‌های رحمی و بواسیری کمک میکند.
  • مصرف میوه به برای درمان استفراغ مفید است و موجب تقویت معده میشود.
  • این میوه خوشمزه برای درمان زخم‌های دهان، لثه، گلو موثر است.
  • به برای کاهش ورم روده‌ و درمان اسهال موثر است.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد