طرز تهیه نان باگت تازه و خوشمزه
از آنجا که نان باگت از آرد بیخته شده (بدون سبوس) پخته میشود، سفید و خوشطعم است. از باگتهای کوتاهتر برای تهیه انواع ساندویچ استفاده میکنند. همچنین میتوان این نان را برش زده و همراه با پنیر یا مواد دیگر مصرف نمود. نوعی صبحانه سنتی در کشور فرانسه، از نانهای باگت برش زده تهیه میشود که روی نان را با مربا پوشاندهاند و در کاسه محتوی قهوه یا شکلات داغ قرار میدهند تا قبل مصرف کاملاً نرم شود.
نان سیب زمینی خانگی یک نان نرم و لطیف با بافتی عالی است که می توان آن را برای انواع ساندویچ هایی که با نان اسلایس شده درست می شوند، استفاده کرد. این نان علاوه بر بافت خوب و پف مناسب، طعمی دل انگیز دارد که به خاطر وجود نشاسته سیب زمینی است و البته بخش زیادی از طعم آن بستگی به نان نوع سیب زمینی دارد و در صورت استفاده از سیب زمینی پر نشاسته شیرین طعمی شیرین خواهد داشت.در وبلاگ روش آشپزی 20 ما را دنبال کنید.
نان سیب زمینی یکی از نان های مورد علاقه من است چون اولین نانی بود که درست کردم و متاسفانه آن را خراب کردم چون به اشتباه مقدار بیشتری شیر ریختم و خمیر شد ولی مزه آن آنقدر عالی بود که راغب شدم باز هم درست کنم. بعد از اولین تجربه من بارها و بارها نان سیب زمینی به شکل لوف و لقمه ای و یا برگر سیب زمینی درست کردم. این نا خوشمزه و تا حدودی شیرین را می توان برای انواع ساندویچ و یا همراه سوپ استفاده کرد. طعم آن نسبت به نان های دیگر کمی شیرین تر است و موقع خوردن کمی هم طعم سیب زمینی احساس می شود.