-
طرز تهیه آش دوغ خوشمزه به سبک اردبیلی ها همراه با نکات کلیدی پخت آن
سهشنبه 30 دی 1399 12:42
مواد لازم جهت درست کردن آش دوغ برنج 1 پیمانه تخم مرغ 1 عدد ماست ترش 2 کیلو نخود 1 پیمانه و نیم گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز رنده شده 1 عدد آب 2 الی 2 و نیم لیتر سبزی آش پاک شده نیم کیلو سیر یک بوته خرد شده نمک به میزان لازم طرز تهیه کامل آش دوغ اردبیلی ابتدا نخود را از چند ساعت قبل با آب گرم خیس کنید و چند بار آب آن را...
-
نکاتی دقیق و متفاوت در طرز تهیه “حریر بادام”
چهارشنبه 3 دی 1399 14:39
مواد لازم برای درست کردن حریره بادام : بادام خام :3 عدد شیر:1 لیوان پر آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سر پر شکر :1 قاشق مرباخوری سر پر طرز تهیه حریره بادام : بادام را 3 ساعت در آب جوش خیس کرده و سپس پوست آن را گرفته و پودر کنید . پودر بادام را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده داخل شیرجوشیده سرد بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید...
-
آموزش از بین بردن جای ژیلت از بدن
شنبه 10 آبان 1399 09:12
یکی از راه های از بین بردن موهای زاید استفاده از تیغ یا ژیلت است که این تیغ ها اغلب باعث تیرگی در پوست می شوند بهترین راه برای جلوگیری از آن استفاده از روش های جایگزین می باشد, قبل از بیان راه حل رفع تیرگی باید بگویم شیو کردن می تواند دو عارضه پوستی و زیبایی ایجاد کند: عوارض پوستی شیو کردن : ۱- ایجاد جوش های بزرگ و یا...
-
طرز تهیه دو نوع “خمیر پیتزا” خانگی حرفه ای و خوش طعم
شنبه 10 آبان 1399 09:12
چجوری خمیر پیتزا رو به بهترین شکل درست کنم ین نحو می توانید از صفر تا صد پخت پیتزا مخلوط و هر نوع پیتزای دیگری را انجام دهید و ما نیز در ادامه این مطلب دو دستور تهیه خمیر پیتزا معروف را برای شما مهیا نموده ایم : مواد لازم برای خمیر پیتزا چند کاره : آرد: 3 پیمانه معدل 425 تخم مرغ: 1 عدد خمیر مایه فوری: 1 قاشق غذاخوری...
-
طرز تهیه نان باگت
یکشنبه 27 مهر 1399 09:21
طرز تهیه نان باگت تازه و خوشمزه از آنجا که نان باگت از آرد بیخته شده (بدون سبوس) پخته میشود، سفید و خوشطعم است. از باگتهای کوتاهتر برای تهیه انواع ساندویچ استفاده میکنند. همچنین میتوان این نان را برش زده و همراه با پنیر یا مواد دیگر مصرف نمود. نوعی صبحانه سنتی در کشور فرانسه، از نانهای باگت برش زده تهیه میشود...
-
طرز تهیه نان سیب زمینی نرم و لطیف مرحله به مرحله
سهشنبه 8 مهر 1399 09:52
نان سیب زمینی خانگی یک نان نرم و لطیف با بافتی عالی است که می توان آن را برای انواع ساندویچ هایی که با نان اسلایس شده درست می شوند، استفاده کرد. این نان علاوه بر بافت خوب و پف مناسب، طعمی دل انگیز دارد که به خاطر وجود نشاسته سیب زمینی است و البته بخش زیادی از طعم آن بستگی به نان نوع سیب زمینی دارد و در صورت استفاده از...
-
طرز تهیه آش رشته مخصوص
پنجشنبه 27 شهریور 1399 11:44
آش رشته مجلسی : آش یکی از غذاهای بسیار پر طرفدار است که بیشتر افراد دوست دارند و در دورهمی ها و هوای سرد بسیار طرفدار دارد. اما برای درست کردن یک آش بسیار خوشمزه باید ترفندهای آن را بدانید در ادامه مطلب از وبلاگ کوکی قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه آش رشته را به اشتراک گذاریم. مواد لازم برای تهیه آش رشته حبوبات...
-
طرز تهیه مربای قیسی
دوشنبه 23 تیر 1399 18:19
مربای قیسی یکی از مرباهای پرطرفدار و دوست داشتنی شهر تبریز است .این مربای مفید و پرخاصیت دو نوع معروف دارد بنام مربای قیسی سیاه و مربای قیسی زرد . مربای قیسی به دلیل قند بالا ، کالری بالایی نیز دارد. مربای قیسی را می توان با کمی دارچین و هل طعم دار کرد. این مربا را می توان در یخچال به مدت یکماه نگهداری کرد.ولی بیشتر...
-
مربای هویج،مربای سیب و نان خانگی
دوشنبه 9 تیر 1399 14:30
توی کاسه ای یک و نیم پیمانه آرد،نصف قاشق چایخوری نمک،یک قاشق چایخوری شکر را با هم مخلوط کنید بعد دو قاشق غذاخوری روغن مایع و نصف لیوان آب را به مواد خشک اضافه و ورز میدیم تا خمیر بدست نچسبه،روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت تو محیط آشپزخونه استراحت میدیم و سپس خمیر را به ۶ قسمت پنجاه گرمی تقسیم کردا و هر قسمت را گلوله...
-
طرز تهیه حلوا زعفرانی خانگی با آرد سفید
چهارشنبه 21 خرداد 1399 10:46
به گزارش «شیعه نیوز»، حلوا چندین دستور تهیه مختلف و خوشمزه دارد اما با حلوا زعفرانی می توانید طعمی بهتری را در حلوا ها تجربه کنید. آماده کردن حلوا زعفرانی زیاد طول نمی کشد اما اگر بتوانید مطابق دستور و کامل آن را جا بندازید قطعا یک حلوای خوش طعم و لذیذ خواهید داشت ; پس همراه ما باشید : مواد لازم حلوا زعفرانی آرد سفید...
-
املت پیتزایی
شنبه 17 خرداد 1399 22:27
مواد لازم : گوجه فرنگی پوست گرفته شده ۳ عدد بزرگ تخم مرغ همزده ۴ عدد پیاز نگینی یک عدد متوسط نصف فلفل دلمه ای نگینی رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غداخوری نمک ۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری پنیر پیتزا ۵ قاشق غذاخوری زیتون سبز یا سیاه به مقدار لازم (میتونید مواد بالا به دلخواه عوض و یا کم و زیاد کنید) دستور تهیه :...
-
املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای
پنجشنبه 1 خرداد 1399 09:15
مواد لازم املت : تخم مرغ : 4 عدد رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری روغن : 4 قاشق غذا خوری نمک ، فلفل ( سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میزان لازم طرز تهیه املت با رب : تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را کف آن بریزید تا داغ شود. بعد از داغ شدن روغن رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رب رنگ باز کند و...
-
طرز تهیه کاچی
پنجشنبه 25 اردیبهشت 1399 12:43
انواع کاچی: کاچی اصفهان: روش پخت مثل روش پخت کاچی زعفرانیه که براتون اینجا توضیح دادیم. کاچی کرمان: تو کاچی کرمان به جای شکر از عسل استفاده میکنن و تو پخت اون مغز بادام و پسته حتما استفاده میشه. کاچی شیره: تو این نوع، شیرهی انگور یا شیرهی خرما جایگزین شکر میشه، که خیلی تو درمان کم خونی مفیده. کاچی زردچوبه: که...
-
طرز تهیه قیمه جنوبی ( بوشهری )
شنبه 3 اسفند 1398 14:04
آموزش قیمه بوشهری قیمه بوشهری از هر لحظای که مد نظر شما باشد که چه مزه و چه ظاهر با مابقی قیمه ها فرق دارد ، با ما همراه باشید تا برای شما قیمه بوشهری را درست کنیم. مواد لازم برای قیمه جنوبی : نخود لپه محلی پخته شده : 200 گرم گوشت پخته شده : 200 گرم پیازسرخ شده : 2 عدد سیب زمینی پخته شده : 2 عدد رب گوجه فرنگی:2 قاشق...
-
طرز تهیه شیرینی نسکافه ای و رولت ساده+ طرز تهیه قهوه اسپرسو
سهشنبه 29 بهمن 1398 18:04
امروز قصد داریم طرز تهیه دو نوع شیرینی خوشمزه و مجلسی که برای پذیرایی در مهمانی ها مناسب می باشد رو آموزش بدهیم و امیدواریم از این آموزش خوشتون بیاد و در منزل آن را تهیه بفرمایید. شیرینی نسکافه ای رولت طرز تهیه شیرینی نسکافه ای مواد لازم برای شیرینی نسکافه ای آرد کره نشاسته پودرقند گردو ریز خرد شده :نصف لیوان ذرت...
-
طرز تهیه 3 نوع آش محلی
یکشنبه 20 بهمن 1398 18:41
طرز تهیه انواع آش: آش یکی از خوراکهای اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام ایران پخته میشود. آش چندین نوع است از جمله آش رشته، آش ماست، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و… سادهترین آن آش رشته است و از سبزیجات، حبوبات و رشته و کشک تشکیل شده و از سیر داغ، پیاز داغ و نعناع داغ برای تزیین آن استفاده میکنند. آش از زمانی وارد...
-
روش تهیه ساده “سوهان عسلی” ترد خانگی
شنبه 28 دی 1398 09:36
طرز تهیه سوهان عسلیمعروف ترین سوهان ایران متعلق به قمی ها می باشد که به صورت گسترده در این شهر تهیه می شود و این نوع شیرینی فوق العاده لذیذ می باشد که به صورت خانگی نیز می توان آن را تهیه نمود. مواد لازم تهیه سوهان عسلی:عسل سفت:سه قاشق سوپخوری پر( 150 گرم)خلال بادام :نصف پیمانه (150 گرم)سوهان عسلیشکر :یک پیمانه سرخالی...
-
فیله مینیون با قارچ و پنیر کراتینه
یکشنبه 15 دی 1398 17:09
فیله مینیون با قارچ و پنیر یکی از غذاهای معروف فرانسه است که با فیله گوساله، قارچ و پنیر درست میشود ، این غذا را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کرده و سرو کنید. مواد لازم برای فیله مینیون با قارچ و پنیر : قارچ (اسلایس شده): 30 گرم پنیر پارمزان (رنده شده): 40 گرم فیله گوساله: 500 گرم پنیر خامه ای: 50 گرم سیر: 2 حبه...
-
طرز تهیه دسر به با شیره پرتقال
پنجشنبه 21 آذر 1398 15:14
به یکی از میوه های خوشمزه و خوش عطری است که خواص بسیار زیادی هم دارد، در این مطلب قصد داریم یک دسر خوشمزه و آسان را به شما عزیزان آموزش دهیم که در آن از میوه به استفاده شده است. مواد لازم و طرز تهیه: پرتقال : ۱ عدد متوسط به بزرگ:3 عدد پودر شکر : ۱/۵ پیمانه اسانس پرتقال:نصف قاشق چای خوری آب:1 پیمانه طرز تهیه دسر به :...