آش رشته مجلسی :
آش یکی از غذاهای بسیار پر طرفدار است که بیشتر افراد دوست دارند و در دورهمی ها و هوای سرد بسیار طرفدار دارد. اما برای درست کردن یک آش بسیار خوشمزه باید ترفندهای آن را بدانید در ادامه مطلب ازوبلاگ کوکی قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه آش رشته را به اشتراک گذاریم.
مواد لازم برای تهیه آش رشته
حبوبات لازم
نخود ، لوبیا قرمزو لوبیا چیتی 40 گرم یا معادل 1/4 لیوان
عدس ریز 50 گرم
پیاز متوسط 3 عدد
روغن به مقدار لازم
زرد چوبه 1 قاشق غذا خوری
اسفناج 20 گرم معادل 10 عدد برگ متوسط
جعفری 20 گرم معادل 10 عدد
تره 30 گرم معادل 15 شاخه تره
شوید 10 گرم معادل 10 شاخه
گشنیز 20 گرم معادل 30 شاخه
نعناع خشک 2 قاشق غذا خوری
رشته آش 70 گرم
سیر 2 حبه
کشک 2 قاشق غذا خوری
آرد 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
دستور تهیه آش رشته :
حبوبات به غیر از عدس را از شب در آب خیس می کنیم . و بعد می گذاریم بپزد . وقتی نخود ولوبیا نیم پز شدند در مرحله آخر عدس را هم اضافه می کنیم . ( عدس زمان پخت کمتری دارد پس هم زمان با نخود و لوبیا آن را نمی ریزیم .)
در قابلمه ای با سایز مناسب آب میریزیم و می گذاریم به جوش بیاید و سبزی را که خرد کرده و شسته ایم را در آن می ریزیم . وقتی سبزی ها نیم پز شدند حبوبات پخته شده را به آن اضافه می کنیم تا با همدیگر بپزد .
پیاز ها را به صورت خلال های باریک خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم ( کمی از پیاز های سرخ شده را برای تزیین نگه می داریم )
در مرحله آخر که سبزی و حبوبات پخته شد رشته را که به 2 یا 3 قسمت خرد کرده ایم به آَ ش اضافه می کنیم و می گذاریم رشته بپزد .
وقتی آش پخت و کاملا جا افتاد شعله زیر آن را خاموش کرده و در ظرف مناسبی برای سرو می ریزیم .
روی آن را هم با کشک و نعناع داغ و در صورت تمایل سیر داغ تزیین می کنیم .نوش جان
نکات تهیه آش رشته :
۱ـ قابلمه باید گنجایش مواد را داشته و کمی بزرگتر از حجم آ باشد تا رشتهها به هم نچسبد و خمیر نشود.
۲ـ سبزی باید بدون ساقه بوده و درشت خرد شود تا زیباتر به نظر آید.
۳ـ پیاز داغ داخل نباید کم باشد تا آش بهتر جا بیفتد.
۵ـ رشته آش حتماً باید از نوع مرغوب تهیه شود.
۶ـ نمک را بعد از اضافه کردن رشته و کشک می توان تست کرد تا آش شور نشود.
۷ـ روغن داخل باید به اندازه کافی باشد چون به جا افتادن آش کمک می کند.