مربای قیسی یکی از مرباهای پرطرفدار و دوست داشتنی شهر تبریز است .این مربای مفید و پرخاصیت دو نوع معروف دارد بنام مربای قیسی سیاه و مربای قیسی زرد .
مربای قیسی به دلیل قند بالا ، کالری بالایی نیز دارد.
توی کاسه ای یک و نیم پیمانه آرد،نصف قاشق چایخوری نمک،یک قاشق چایخوری شکر را با هم مخلوط کنید بعد دو قاشق غذاخوری روغن مایع و نصف لیوان آب را به مواد خشک اضافه و ورز میدیم تا خمیر بدست نچسبه،روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت تو محیط آشپزخونه استراحت میدیم و سپس خمیر را به ۶ قسمت پنجاه گرمی تقسیم کردا و هر قسمت را گلوله کنید و با وردنه نازک بازش کنید.