انواع کاچی:
کاچی اصفهان: روش پخت مثل روش پخت کاچی زعفرانیه که براتون اینجا توضیح دادیم.
کاچی کرمان: تو کاچی کرمان به جای شکر از عسل استفاده میکنن و تو پخت اون مغز بادام و پسته حتما استفاده میشه.
کاچی شیره: تو این نوع، شیرهی انگور یا شیرهی خرما جایگزین شکر میشه، که خیلی تو درمان کم خونی مفیده.
کاچی زردچوبه: که مقدار مصرف زرد چوبه تو این کاچی، بیشتر از مقدار مصرفش تو کاچی زعفرانیه.
کاچی بابونه: پودر گل بابونه به مواد کاچی زعفرانی اضافه میشه.
کاچی چهار مغز: تو پخت کاچی، چهار مغز؛ گردو، فندق، بادام، پسته، اضافه میکنن.
کاچی با شیر: جایگزین آب، از شیر استفاده میشه.
کاچی رژیمی: مقدار شکر تو کاچی کمه یا از عسل استفاده میکنن.