بهترین غذاها

غذاهای خوشمزه ایرانی

بهترین غذاها

غذاهای خوشمزه ایرانی

نکاتی دقیق و متفاوت در طرز تهیه “حریر بادام”

 مواد لازم برای درست کردن حریره بادام:

  • بادام خام :3 عدد
  • شیر:1 لیوان پر
  • آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سر پر
  • شکر :1 قاشق مرباخوری سر پر
  •  
  • طرز تهیه حریره بادام :
  • بادام را 3 ساعت در آب جوش خیس کرده و سپس پوست آن را گرفته و پودر کنید .

  • پودر بادام را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده داخل شیرجوشیده سرد بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا قوام بیاید.

  • نکات تکمیلی در مورد حریر بادام
  • حریر بادام جزو دسرهای ایرانی میباشد
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و و 20دقیقه
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
  • حریر بادام را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
  • همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

  •  
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد